A Nobox-rendszerrel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések

Mi az a Nobox?

A Nobox egy platform, ahol a Nobox kulcsokat válthatod be a játékok aktivációs kulcsára.

 

Hogyan aktiválhatok játékot a Nobox rendszerén keresztül?​

Ha még nincs fiókod, kövesd a „Nincs felhasználói fiókom” szekcióban felsorolt utasításokat a létrehozásához. Add meg az e-mail-címed, hozz létre egy fiókszintű jelszót (legalább 7 karakter), majd kattints a „Megerősítés” gombra. Ezután küldünk egy linket tartalmazó e-mailt a regisztrációd ellenőrzésére. Ha nem látod az e-mailt, nézd meg, nem került-e a Levélszemét mappába. A linkre kattintva eljutsz a belépési oldalra, ahol a bejelentkezéshez be kell írnod a korábban megadott e-mail-címed és jelszavad. Válaszd a „Kódregisztráció” opciót, add meg nobox-kódot, és megkapod a kódot a játékhoz – ezt külön e-mailben juttatjuk el hozzád, miután rákattintottál a „Küldés az e-mail-címemre” gombra.

Ha vásároltál egy másik olyan játékot is, amelyet a mi rendszerünkből kell letöltened, azt is hozzárendelheted ugyanehhez a fiókhoz. Ehhez jelentkezz be a rendszerbe e-mail-címed és jelszavad megadásával a „Már van felhasználói fiókom” pont alatt. Ha nem emlékszel a jelszavadra, akkor visszaállíthatod a következő link segítségével:

https://nobox.hu/resetting/request

Miután bejelentkeztél a fiókodba, kattints a „Kódregisztráció” pontra a menüben, írd be a kódot a megjelenő mezőbe, majd kattints a „Megerősítés” gombra.

 

Egy olyan játékot vásároltam, amely Nobox kulccsal érkezett. Hogyan aktiválhatom a kulcsot?

Amennyiben egy nobox kulccsal rendelkező játékot vásároltál, használhatod a korábban már létrehozott nobox fiókodat, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ehhez csak el kell navigálnod a „Már rendelkezem fiókkal” szekcióhoz: az fiókodhoz tartozó első jelszó a legelső nobox kulcs, amit aktiváltál. Amennyiben nem emlékszel erre, kérjük használd az „Elfelejtettem a jelszavam” opciót.

A fiókodba való belépést követően válaszd ki a „Küd beütése” opciót, és a megfelelő mezőbe írd be azt a nobox kódot, melyet aktiválni szeretnél.

 

Elfelejtettem a jelszavam.

Kattints az „Elfelejtettem a jelszavam” feliratra, majd írd be azt az emailcímet, mellyel regisztráltál. Ezt követően egy emailt fogsz kapni – az abban szereplő linkre kattintva kérhetsz új jelszót.

 

Hogyan változtathatom meg a jelszavam?

Lépj be a fiókodba, kattints a „Felhasználói fiók” fülre, majd ott a „Jelszóváltoztatás” gombra. Írd be az aktuális jelszavad, majd a megfelelő mezőbe az újat, ezt követően pedig kattints a „Megerősítés” gombra.

 

Egy nobox fiókon több példány is aktiválható egyfajta játékból?

Sajnos a nobox rendszerében erre nincs lehetőség, egy adott játékból csak egy példány lehet egyazon nobox fiók alatt.

 

Hogyan aktiválhatom és tölthetem le a Steamről a játékot?

A nobox kulcsod aktiválását követően egy Steam kulcsot kapsz, mellyel már aktiválhatod és letöltheted a megvásárolt játékot. Ehhez töltsd le és telepítsd az ingyenes Steam klienst (http://store.steampowered.com/about/), lépj be Steam-fiókodba (vagy regisztrálj egyet, ha még nem rendelkezel egyel), majd a kliens elindítását követően kattints a „Játékok” menüpontra, majd a „Termék aktiválása a Steamen” feliratra. A felugró ablakba üsd be a Steam aktivációs kulcsod – a játék így a profilodhoz íródik, és megkezdheted annak letöltését és telepítését!